Új év – új lendület

Az utóbbi hetekben többen elkezdték követni a blogom, nekik sem akarok csalódást okozni azzal, hogy hónapokig nem írok semmit. Sok minden történt az elmúlt 7 hónap alatt, de túl sok kreatív munkát nem végeztem, ezért visszamenőleg már nem írok bejegyzést.

Az év első napján remélhetőleg mindenki kipihente a 2014-es év és a szilveszteri bulizás fáradalmait. Bevallom Nekem az elmaradt iskolai munkák pótlásával telt ez a két nap és sajnos még messze nem értem a végére. 😦

Ismételten elhatároztam, hogy az eddigiek mellé további szervezettséget viszek az életünkbe, hogy könnyebben megoldjuk a felmerülő problémákat és ne felejtsünk el semmi fontosat. Ha pedig ezzel másoknak is tudok segíteni, az számomra is öröm.

Egyik kedvenc témámat veszem elő újra, a rendrakást. Csak most kis léptékben, napi 10-15 perces munkákra bontva, kb. 3 hónap alatt. Azért, hogy ne legyen unalmas a munka, további ötleteket adok a tárolásra és az újrahasznosításra vonatkozóan. Célom, hogy a következő nagy ünnep, Húsvét előtt egyszerűbb dolgom legyen a takarításnál és a felesleges holmikat továbbadjam, illetve újrahasznosítsam. Nagyon örülnék, ha csatlakoznátok hozzám és esetleg beszámolnátok a sikerekről!

Áldott, boldog, sikerekben gazdag új évet és ehhez jó egészséget és kitartást kívánok minden kedves olvasómnak!

aláírás

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s