Sütőben sült farsangi fánk

Az egyetlen kelt tészta, ami szinte soha nem sikerült, az a szalagos fánk. Egyébként se szeretek olajban sütni, ezért próbálok mindig valami alternatív megoldást találni. Már próbáltam máskor is sütőben fánkot sütni, de valahogy nem ízlett túlságosan. Ezt a receptet viszont bátran ajánlom mindenkinek. Sajnos fotót nem tudok mellékelni, mert olyan gyorsan elfogyott, pedig 1,5 adaggal készítettem. Azt hiszem, legközelebb dupla adagnál kevesebbel nem kezdek. 🙂

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s