Újévi köszöntők

Újévi versek:

http://sulihalo.hu/ajanlo/aktualis/4861-ujevi-versek-szilveszteri-idezetek-ujevi-jokivansagok

Szilveszteri háttérképek:

http://www.msn-art.hu/hatterkepek/szilveszter/

SMS-ek:

Itt az újév, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog Új Évet Kívánok!

Bő bort, bő búzát, piros farkú malackát, szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.!!!

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is, ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

Újévi kismalac farka lógjon szádba, hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének, ilyen Boldog Új Évet Kívánok én néked!

Eljött hát az év vége, pezsgős üveg kézbe véve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább állok, úgy is tudtad, hogy ezt írom, de gondoltam azért megírom! B.U.É.K!

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K.!

Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzád, s maradjanak nálad! B.U.É.K.

Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év, már csak néhány óra, ne gondolj most másra, csak a szépre, jóra. Boldog Új Évet!

Örömöd sok legyen, bántod semmi, segítsen a sors boldognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, kívánok Neked szép Boldog Új Évet!

A szerencse banknál a 2013-as számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!

Erdő szélén ezüstfenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbe járja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

A mai nap szebb, mint a más a mai nap senki nem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és szeretet, s ez tartson ki, ameddig lehet! Boldog Újévet!

Hideg téli estén hó fedi a tájat, ilyenkor a vörösbor hizlalja a májat, finom malacka lapul a bendőbe, kívánok sok minden jót az újesztendőben!

Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben! BUÉK!

Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse! Bő bort, bő búzát, piros farkú malackát, szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.!!!

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. BUÉK 2013.

Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az új évre.

Sült malac ott strázsát álljon, sült ökör utcán sétáljon.
Szarva közt kalácsot hordjon, két csípőjén kulacs lógjon.

Idejöttem, itt állok, minden jót kívánok:
Bundát, csizmát, kalapot, göndörszőrű malacot.

Kicsi vagyok, székre szállok, onnét nagyot kiáltok, hogy mindnyájan meghalljátok: Boldog Új Évet Kívánok!

Örömöd sok legyen, bántod semmi, segítsen a sors boldognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, kívánok Neked szép Boldog Új Évet!

Bu…Bu…Bu…Buborék! Majdnem…Bu…Bu…BUÉK!

Irigykedve néz a húsvéti nyúl, mert a ma esti buliba az angyalka az úr, táncolnak a fények, legyen boldog napod és utána jó éved!

Tompul már a csillagszóró fénye, búcsúzik az Ó esztendő, jár az idő gépe. Halkan cseng a csengő, elnémul a hangja, mert itt van már a szilveszternek napja

Új év, új élet. Új érv, új mérleg.
Lerázni a régi gondot, Amit az ember elrontott.

Gondolj az elmúlt 12 hónapra, Minden gondod múljon el holnapra,
Nemsokára vége lesz az utolsó éjnek, kívánok Neked Boldog Új Évet!

Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én angyalom.
Egy pillanatra kérlek figyelj reá,  mert a nevemben BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN.

Csillognak az ünnepi fények, lelassul a rohanó élet, melegszik a családi fészek. Kívánok nektek sok szépet, sikeres, Boldog Új Évet!

Kívánok Nektek 12 hónap egészséget,
52 hét szerencsét,
365 nap nyugalmat,
8760 óra szerelmet,
525600 boldog percet! B.Ú.É.K.!

Örömöd sok legyen,
Bánatod semmi,
Segítsen az Isten boldognak lenni!
Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek,
Én így kívánok Neked Boldog Új Évet!

Konfettik hullanak, mulat a Föld népe, jókedvűen akarják zárni az Ó évet. Trombiták hangja hasítja a csendet, igy köszöntik éjjel az újszülött évet.

Kopogtat az Új esztendő, hajnal szárnyán jő el.
Békét hoz és szeretetet, minden jó embernek.

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendobol csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak a szépnek. S szívedbe csendüljön mindig az ének: Hogy vannak, akik szeretnek téged!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s