Zabkorpás áfonyás keksz

Tegnapelőtt Ritáék voltak nálunk vendégségben, két fajta kekszet sütöttem, ami ízlett nekik és kérték a receptet. Képeket nem tudok mellékelni, majd a következő sütéskor, ha marad. 🙂 Az egyiket a neten találtam, de nem azon az oldalon, ahol most sikerült rábukkannom. Nem volt ilyen részletes leírás, mint itt. Vaníliaesszencia helyett bourbon vaníliás cukrot használtam. A kókuszzsírt egyébként meg nem ajánlom (helyette teljes egészében vajat, az eredeti receptben is az szerepelt), hogy miért, arról majd egy másik bejegyzésben írok.

Tipp: Szerintem mást is lehet belekeverni, pl. mandulát, diót, mogyorót.

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s