Török zsemle

Pár éve ezen az oldalon találtam egy nagyon finom kalácsszerű zsemlét.

Ákos nagy kedvence, kérésére ma ezt sütöttem. A finomliszt helyett a szokásos arányban használtam a liszteket (1/3 rétes – 1/3 Graham – 1/3 finom), étolaj helyett pedig olívaolajat. A tetejét lekenés után szezám- és lenmag keverékébe nyomtam.

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s